Jak się "czujecie" w programie?

Tu dyskutujemy na tematy związane z after effect'em

Re: Jak się "czujecie" w programie?

Postprzez Fusia w 29 Cze 2008, o 18:14

ja sie naoglądałem troche toturiali i myslalem ze bede sie nad tym glowkowal niewiadomo ile ale okazalo sie ze to jest swietny program :D polecam go wszystkim:}
Fusia

Dołączenie: 29 Cze 2008, o 18:07

Postprzez Vdr w 5 Sie 2008, o 10:49

Z AAe walcze od dluzszego czasu i jest coraz lepiej :) Jednak nie zawsze moge zrobic to co sobie wymysle, bo komp czasem niewydala ;) Jednak program ma niesamowite mozlisoci...

Tak jak mowil Slize nie polecam go do robienia calego filmu... Ciezko operowac tam przy wiekszej ilosci klipow, efektow i warstw :) Jednak jest idealny do tworzenia napisow albo podkladu pod outro... Walczcie a efekty beda :D
Koniec swiata to ruchome swieto...
Awatar użytkownika
Vdr

Dołączenie: 5 Sie 2008, o 10:38
Miejscowość: Kraków
Pochwały: 2

Postprzez slize w 6 Sie 2008, o 18:11

Dokladnie ;D Ja juz wiele pozapominalem, nie mam takiej wprawy jak wczesniej, ale powoli powoli... cos wykombinuje.

www.videocopilot.net

Poradniki sa po to, abyscie sie zapoznali z programem i poznali nowe techniki : ) Po obejrzeniu i zrobieniu kilku tutkow , bedziecie mieli lepsza wyobraznie i lepiej sie bedzie pracowalo w programie ; )

Ze tak powiem, bedzie waszym kolegą :D
Awatar użytkownika
slize

Dołączenie: 12 Maj 2008, o 23:06
Miejscowość: Warszawa

Postprzez raV w 24 Sie 2008, o 10:47

Ja pierwszy raz zainstalowałem After Effect'a pare miechów temu, to niewiedziałem jak się robi nową kompozycję ;d Teraz znalazłem stronkę videcopilot.com i dzięki temu zacząłem ogarniać. Facet ma talent, do robienia tych tut'ów, naprawdę.
raV

Dołączenie: 24 Sie 2008, o 10:42

Postprzez hbs369 w 2 Wrz 2008, o 12:16

ja po zainstalowaniu nie wiedziałem NIC. hehe, pomyślałem wtedy że niczego nie rozkminię w tym programie i się zdołowałem wtedy. no ale czas przynosi efekty i już pojąłem co nieco :)
"Psychodela - tak brzmi jej imię, tylko ona mnie podnieca, tylko dla niej żyję!"
Awatar użytkownika
hbs369

Dołączenie: 2 Wrz 2008, o 12:06
Miejscowość: Lublin

Postprzez bl00keRs w 16 Lis 2008, o 23:31

A ja program mam zainstalowany, jak siade to oglupieje podejrzewam bo odpalalem kilka razy ale po 5 minutach wylaczalem bo nie wiedzialem co tam wszystko oznacza, gdzie nie klikne to nie wiedzialem o co biega :shock:
Awatar użytkownika
bl00keRs

Dołączenie: 13 Lip 2008, o 14:30
Miejscowość: Karlstad

Poprzednia

Powróć do Dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości